بازدید صالحی‌امیری از باغ‌موزه دفاع مقدس گیلان/ ادای احترام به شهدای گمنام 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور در باغ‌موزه دفاع مقدس گیلان، بر اهمیت حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سیدرضا صالحی‌امیری صبح امروز، پنجشنبه ۹ اسفندماه، در جریان سفر خود به استان گیلان از بخش‌های مختلف باغ‌موزه دفاع مقدس رشت بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی هادی حق‌شناس، استاندار گیلان و جمعی از مدیران استانی انجام شد، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام مدفون در این مجموعه، با اهدای گل یاد و خاطره دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس را گرامی‌داشت.

باغ‌موزه دفاع مقدس گیلان در سه فاز طراحی شده که فاز نخست آن شامل احداث ساختمان‌ها و ابنیه به پایان رسیده است. فاز دوم، که به محوطه‌سازی و فضاسازی محیطی اختصاص داشت، نیز تکمیل شده و فاز سوم در قالب احداث ساختمان گالری‌ها در حال اجراست.

این مجموعه با توجه به موقعیت جغرافیایی ویژه خود و قرارگیری در مسیر آزادراه رشت–قزوین و شاهراه ترانزیتی شمال کشور، ظرفیت ارزشمندی در توسعه گردشگری دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در سطح ملی به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120900618
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha